Truckførerkurs T1 - T5 - Granlund kompetansesenter Hopp til hovedinnhold

Truckførerkurs T1 – T5

Granlund Kompetansesenter tilbyr komplette kurs (teori og praksis) i klasse T1, T2, T3, T4 og T5 for deg som ønsker å ta truckførerbevis. Du velger selv om du vil ta den teoretiske delen av kurset som nettkurs eller som deltaker på fysisk klasseromskurs. Den praktiske delen av truckførerkurset blir gjennomført ved vårt eget kurs- og øvingssenter.

Truckførerkurs på nett og i klasserom

Velg selv mellom fysisk klasseromskurs, nettkurs eller spillbasert opplæring når du skal ta den teoretiske delen før du kan ta truckførerbevis. Du får egne pakkepriser om du tar komplett kurs med både teori og praksis hos oss.

Gå rett til kurskalender for alle truckførerkurs, eller se mer om hvert enkelt kurs her:


Truck T1 – T5 teori, klasseromskurs
Fysisk kurs i klasserom der du får alt av nødvendig, teoretisk opplæring som du trenger for å ta truckførersertifikat. Kurset inneholder både modul 1 og modul 2.2.

Se mer og meld deg på fysisk teorikurs for alle truckklasser

Truck T1 – T5 teori, nettkurs
Online kurs der du kan delta på nett fra hvor du selv ønsker. Du kommuniserer direkte med kursleder i sanntid under hele kurset, slik at du får best mulig veiledning på veien fram mot truckførerbeviset.
Kurset inneholder både modul 1 og modul 2.2.

Se mer og meld deg på teoretisk truckførerkurs på nett

Truck T1 – T5, praksis
Praksiskurs der du får den nødvendige praktiske opplæringen du trenger for å ta truckførerbevis / kompetansebevis truck

Se mer og meld deg på den praktiske delen av truckførerkurset


Komplett teoretisk og praktisk opplæring for truck

Hos Granlund Kompetansesenter får du komplett kurs der du lærer å kjøre truck i henhold til de kravene som gjelder for sikker bruk. Det vil si alt du trenger av teoretisk og praktisk opplæring for å bli truckfører og få truckførerbevis. Kursene blir gjennomført av noen av Norges mest erfarne kurslere for bygg- og anleggsbransjen. Opplæringen er godkjent og sertifisert i henhold til gjeldende krav fra norske myndigheter.

Har du spørsmål om hvilket kurs som passer for deg som har behov for å ta truckførerbevis? Ta kontakt med oss om truckførerkurs T1 – T5 for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å


NYHETER, FAGTIPS OG GODE TILBUD FRA GRANLUND KOMPETANSESENTER:

Ligg i forkant av bransjen

Meld deg på nyhetsbrevet og få eksklusive tilbud, jevnlige tips og nyheter som kan hjelpe deg å gjøre en bedre jobb.

kvinne som tar truckførerkurs